Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 75.60Mediu: 135.65
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 NOK X USDNOK Rate
Mărime minimă contract1000 GBP (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 GBP
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Performanța combinației valutare GBP/NOK este influențată în mare măsură de corelația dintre două țări europene importante: Regatul Unit și Norvegia. Precum multe valute europene, fluctuațiile de valoare dintre cele două, adesea paralele, se bazează pe relațiile economice, politice și financiare strânse ale națiunii cu zona euro. Volumul scăzut al tranzacțiilor de asociere face ca acesta să fie mai predispus la volatilitate și la fluctuații bruște decât cele patru perechi majore, dar poate fi încă o investiție ideală pentru cei care caută riscuri intermediare pentru a-și diversifica portofoliile.

Dacă dorești să investești astăzi, contactează echipa FxPro astăzi.