GBPJPY - Lira sterlină / Yen japonez

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: 0 Points
Scăzut: 0.00Spread variabil MT4Ridicat: 0.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
19:50 (Local)
Se deschide în 14h 0m
Tokyo
18:50 (Local)
Se deschide în 14h 10m
Londra
10:50 (Local)
Se închide în 5h 40m
New York
05:50 (Local)
Se deschide în 3h 40m

GBP JPY Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,45 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.80Mediu: 1.80
Nivel de Limitare și de Oprire cTrader0
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 X GBPUSD Rate
Mărime minimă contract0.01 lot
Valoare 1 TICK per 1 lot în USD1000 / USDJPY Rate
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului0.01 lot
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0
Program de tranzacționare (oră Marea Britanie) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.5 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 11.5 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 9.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile furnizate reprezintă o reflectare a mediei ponderate în funcție de intervalul de timp dintre 09:00 AM și 21:00 PM (GMT) pentru perioada lunii 01/04/2020 - 30/06/2020. Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare în valută. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația GBP/JPY este o combinație valutară volatilă, cu risc ridicat, adesea denumită" The Widow-Maker/Creatoarea de Văduve", fiind definită de mișcările mari ale prețului în comparație cu alte perechi. De fapt, în timpul criezei financiare mondiale din 2008, perechea s-a mișcat peste 7.000 de pip-uri, un fenomen care a surprins pe toată lumea.

În funcție de stilul tău de tranzacționare individual, această volatilitate poate fi foarte dorită, fie foarte neplăcută. Perechea GBP/JPY este o alegere optimă pentru traderii care se află în căutarea unei volatilități sau mișcări mari, dar ar trebui să fie tranzacționata doar atunci când se utilizează ordine de stop-pierdere, pentru protecție. Riscurile semnificative ale acestei perechi o fac foarte nepotrivită pentru începători, dar este, totuși, un instrument ideal pentru obținerea de bani pentru cei cu mai multă experiență și care au o abordare mai liberală a riscului.

Dacă combinația valută GBP/JPY pare să se simtă bine în portofoliul tău, contactează FxPro astăzi.