Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.72% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

GBPCHF - Lira sterlină / Franc elvețian

Swap scurt: -10.6556 PointsSwap lung: 3.2405 Points
Scăzut: 1.08074Spread variabil MT5Ridicat: 1.10283
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
20:29 (Local)
Se deschide în 13h 21m
Tokyo
18:29 (Local)
Se deschide în 14h 31m
Londra
10:29 (Local)
Se deschide în 21h 31m
New York
05:29 (Local)
Se deschide în 28h 1m

GBPCHF Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 1.00Mediu: 2.56
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 CHF X USDCHF Rate
Mărime minimă contract1000 GBP (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 GBP
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară GBP/CHF este puternic influențată de corelarea a două dintre cele mai importante și bogate economii ale Europei: Marea Britanie și Elveția. Ambele sunt considerate a fi, în mod tradițional, valute sigure, cele două evoluând cu mișcări în oglindă și având legături apropiate și bazate pe interesele din zona euro. În ultima vreme, valoarea francului elvețian a fost puternic afectată de politică să de devalorizare internă, în timp ce valoarea pound-ului a crescut, deși acest lucru a sporit volatilitatea perechii. Deși acest lucru a sporit volatilitatea perechii, a oferit, de asemenea, câteva oportunități minunate de profit investitorilor de pe piață.

Dacă dorești să adăugi perechea GBP/CHF în portofoliul tău, contactează-ne acum.