Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.60% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

GBPCAD - Lira sterlină / Dolarul canadian

Swap scurt: -2.277 PointsSwap lung: -6.6032 Points
Scăzut: 1.68312Spread variabil MT5Ridicat: 1.68572
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
14:47 (Local)
Se închide în 1h 25m
Tokyo
12:47 (Local)
Se închide în 2h 13m
Londra
03:47 (Local)
Se deschide în 4h 13m
New York
23:47 (Local)
Se deschide în 9h 43m

GBPCAD Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 1.30Mediu: 2.67
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 CAD X USDCAD Rate
Mărime minimă contract1000 GBP (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 GBP
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară GBP/CAD este puternic influențată de corelația a două economii globale importante: Marea Britanie și Canada. Această combinație reușește în dese ocazii să umbrească în sens larg mișcările perechii GBP/USD, datorită relațiilor financiare, politice și comerciale apropiate dintre Canada și SUA. Cu toate că volumul scăzut de tranzacționare al acestei combinații face ca încrucișarea să fie mai predispusă la fluctuații, perechea este totuși un instrument ideal pentru diversificare, mai ales pentru cei care sunt familiarizați cu perechile GBP/USD, dar care sunt dornici să treacă dincolo de cele patru perechi majore.

Pentru a adăuga această pereche în portofoliul tău astăzi, contactează FxPro .