Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 49.50Mediu: 1,239.73
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 TRY X USDTRY Rate
Mărime minimă contract1000 EUR (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Perechea monetară EUR/TRY nu este comercializată pe scară largă în afara Turciei, dar totuși are în continuare o valoare considerabilă. Performanța combinării este puternic influențată de corelația dintre două economii globale importante: zona euro și Turcia. Lira Turcească nu se corelează cu moneda europeană atât de aproape precum majoritatea monedelor europene, de aceea adesea îi umbrește mișcările, datorită legăturilor financiare și comerciale strânse dintre cele două zone. Un instrument minunat de diversificare, fiind combinația este cea mai potrivită pentru cei care sunt traderi experimentați.

Pentru a adăuga combinația EUR/TRY în portofoliul tău contactează-ne acum.