Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 92.00Mediu: 123.36
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 SEK X USDSEK Rate
Mărime minimă contract1000 EUR (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Perechea valutară EUR/SEK este puternic influențată de relația dintre cele două mari economii europene: Suedia și zona euro. Precum majoritatea celor care se încadrează în moneda europeană, există o puternică corelație între cele două, datorită relațiilor lor politice strânse, comerciale și legăturilor financiare. Krona adesea umbrește mișcările Euro, iar valoarea celor două în relație una cu cealaltă este rareori dificil de prevăzut. Ideală pentru investitorii care doresc să-și diversifice portofoliile dincolo de cele patru perechi majore, această pereche valutară este de obicei relativ stabilă și cu un risc scăzut.

Pentru a investi acum, contactează FxPro .