Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

EURNZD - Euro / Dolar Noua Zeelandă

Swap scurt: 2.9046 PointsSwap lung: -18.8798 Points
Scăzut: 1.77280Spread variabil MT5High: 1.78347
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
01:40 (Local)
Se deschide în 8h 10m
Tokyo
00:40 (Local)
Se deschide în 8h 20m
Londra
16:40 (Local)
Se deschide în 15h 20m
New York
11:40 (Local)
Se închide în 4h 20m

EURNZD Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 2.10Mediu: 2.78
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 NZD X USDNZD Rate
Mărime minimă contract1000 EUR (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară EUR/NZD nu este tranzacționată pe scară largă în afara Noii Zeelande, dar încă mai are un loc de nișă pentru a completa portofoliul unui investitor experimentat. Performanța asocierii este dependentă de corelația a două economii mondiale majore : zona euro și Noua Zeelandă, cele două fiind afectate de mulți factori independenți, ceea ce înseamnă că relația dintre aceste valute este adesea neregulată și greu de anticipat, fapt care face ca această combinație să nu fie potrivită pentru investitorii începători, dar în mâinile profesioniștilor poate aduce profituri la fel de mari precum riscurile.

Adaugă această pereche în portofoliul tău acum cu FxPro .