Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

EURNOK - Euro / Coroana norvegiană

Swap scurt: -99.0481 PointsSwap lung: -108.6334 Points
Scăzut: 11.53906Spread variabil MT5High: 11.75784
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
17:28 (Local)
Se deschide în 40h 22m
Tokyo
16:28 (Local)
Se deschide în 40h 32m
Londra
08:28 (Local)
Se deschide în 47h 32m
New York
03:28 (Local)
Se deschide în 54h 2m

EURNOK Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 68.60Mediu: 97.40
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 NOK X USDNOK Rate
Mărime minimă contract1000 EUR (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația valutară EUR/NOK este o pereche minoră, dar totuși încă populară pe piața Forex. La fel precum mai mare parte a monedei europene, este o opțiune ideală dincolo de perechile majore, oferindu-le traderilor o fantastică oportunitatea de a-și diversifica portofoliul și de a-și echilibra riscurile. Deși performanța Krone tinde să umbrească pe cea a monedei euro, legăturile politice, economice și financiare strânse ale celor două economii încurajează spread-uri mai mari și fluctuații rapide în comparație cu alte combinații pe Euro. Dacă ești în căutarea unei oportunități de diversificare a riscului, atunci perechea EUR/NOK ar putea fi perfectă pentru tine.

Investește astăzi cu FxPro.