Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 147.50Mediu: 158.46
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 MXN X USDMXN Rate
Mărime minimă contract1000 EUR (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

În afara Mexicului, combinația monetară EUR/MXN este rareori tranzacționată, însă poate fi o alegere ideală pentru cei care vor tranzacții cu un prag de risc ridicat. Performanța asocierii este dependentă de două economii majore: Mexic și zona euro. Starea financiară a acestor economii este determinată de factori extrem de divergenți, care, la rândul său, fac ca această combinație să fie extrem de volatilă și neregulată. Din acest motiv, perechea poate fi alegerea perfectă pentru investitorii experimentați, oferindu-le acestora potențialul a a beneficia de recompense atât de mari precum riscurile .

Dacă crezi că perechea EUR/MXN ar fi ideală pentru portofoliul tău, contactează FxPro astăzi.