Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

EURJPY - Euro / Yen japonez

Swap scurt: -17.0862 PointsSwap lung: 6.7694 Points
Scăzut: 149.610Spread variabil MT5High: 150.430
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
17:12 (Local)
Se deschide în 40h 38m
Tokyo
16:12 (Local)
Se deschide în 40h 48m
Londra
08:12 (Local)
Se deschide în 47h 48m
New York
03:12 (Local)
Se deschide în 54h 18m

EURJPY Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.50Mediu: 0.94
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 JPY X USDJPY Rate
Mărime minimă contract1000 EUR (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 10.7 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Perechea monetară EUR/JPY este considerată pe scară largă una dintre acele tranzacții sigure și este din ce în ce mai populară în rândul investitorilor. Perechea valutară este asociată cu mișcări puternice și deși este adesea comparată cu perechea EUR/GBP, se mișcă de două ori mai mult în termeni de pip, iar în ultimul timp, yenul japonez a crescut, iar această apreciere se așteaptă să continue în viitorul apropiat, natura particulară a acestei perechi fiind cea mai potrivită pentru traderii care se ghidează după trenduri.

Dacă dorești să adăugi perechea EU /JPY în portofoliul tău, contactaeaza FxPro astăzi.