EURGBP - Euro / Lira sterlină

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: 0 Points
Scăzut: 0.00Spread variabil MT4Ridicat: 0.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
05:29 (Local)
Se deschide în 52h 21m
Tokyo
04:29 (Local)
Se deschide în 52h 31m
Londra
20:29 (Local)
Se deschide în 59h 31m
New York
15:29 (Local)
Se închide în 0h 31m

EUR GBP Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,45 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.50Mediu: 0.92
Nivel de Limitare și de Oprire cTrader0
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 X EURUSD Rate
Mărime minimă contract0.01 lot
Valoare 1 TICK per 1 lot în USD10 * GBPUSD Rate
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului0.01 lot
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0
Program de tranzacționare (oră Marea Britanie) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.5 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 11.5 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 9.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile furnizate reprezintă o reflectare a mediei ponderate în funcție de intervalul de timp dintre 09:00 AM și 21:00 PM (GMT) pentru perioada lunii 01/04/2020 - 30/06/2020. Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare în valută. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară EUR/GBP este una dintre cele mai răspândite perechi de pe piața valutară, câștigând un loc în agendele a mii de traderi din întreaga lume. Sunt unificate două dintre cele mai mari și mai importante economii din Europa, din punct de vedere financiar și politic. Grație interdependenței acestor națiuni, perechea este o pereche valutară relativ stabilă și este considerabil mai puțin volatilă decât cele mai multe combinații pe bază de EUR și GBP. Este puternic influențată de acțiunile Băncii Angliei și ale Băncii Centrale Europene, în timp ce riscul scăzut și previzibilitatea ridicată o fac o alegere foarte bună pentru traderii începători, precum și pentru investitorii mai experimentați.

Investește în perechile EUR/GBP astăzi cu FxPro.