Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.60% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

EURCHF - Euro / Franc elvețian

Swap scurt: -8.1754 PointsSwap lung: 1.5806 Points
Scăzut: 0.99054Spread variabil MT5Ridicat: 0.99890
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
12:47 (Local)
Se deschide în 21h 3m
Tokyo
11:47 (Local)
Se deschide în 21h 13m
Londra
03:47 (Local)
Se deschide în 28h 13m
New York
22:47 (Local)
Se deschide în 34h 43m

EURCHF Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.70Mediu: 1.50
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 CHF X USDCHF Rate
Mărime minimă contract1000 EUR (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 10.7 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară EUR/CHF nu este la fel de tranzacționată precum unele perechi valutare, dar are încă un rol important în multe portofolii de tranzacționare. Corelația dintre cele două valute este una incredibil de puternică, ceea ce definește astfel o relație inversă între cele două. Acest lucru poate fi atribuit legăturilor strânse dintre Zona Euro și Elveția, legătură întărită prin acordul de liber schimb stabilit în 1972. În consecință, atunci când se contractează în Zona Euro, în Elveția se întâmplă un efect de curbare a pieței. în plus, perechea a suferit de un nivel foarte ridicat de volatilitate atunci când Banca Națională a Elveției a surprins piețele prin eliminarea pragului valutar de 1.20, cauzând cea mai mare mișcare înregistrată în cadrul unei perechi de valute încrucișate.

Dacă dorești să adăugi perechea valutară EUR/CHF în portofoliul tău, contactează FxPro astăzi.