Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: N/AMediu: 1.06
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 AUD X USDAUD Rate
Mărime minimă contract1000 EUR (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 EUR
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația valutară EUR/NOK este o pereche minoră, dar totuși încă populară pe piața Forex. Precum cea mai mare parte a încrucișărilor monedei europene, perechea este o primă forță ideală în afara celor majore, oferindu-ți o fantastică oportunitatea de a-ți diversifica portofoliul și de a-ți echilibra riscurile. Deși performanța Koroanei tinde să opereze pe cea a monedei euro, legăturile politice, economice și financiare strânse ale celor două economii încurajează spread-uri mai mari și fluctuații rapide în comparație cu alte combinații valutare ale Euro. Dacă ești în căutarea unei oportunități de diversificare a riscului, atunci perechea EUR/NOK ar putea fi perfectă pentru tine.

Investește astăzi cu FxPro.