Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 44.50Mediu: 53.56
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 PLN X USDPLN Rate
Mărime minimă contract1000 CHF (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 CHF
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Deși nu se tranzacționează pe scară largă, combinația valutară CHF/PLN poate aduce un plus fantastic în portofoliul investitorului experimentat. În funcție de corelația a două dintre cele mai influente economii din Europa - Polonia și Elveția - reputația sa recunoscută în materie de volatilitate, o face alegerea ideală pentru cei care au o abordare liberală a riscului. În mâinile unui investitor priceput, combinația poate oferi o oportunitate minunată de a obține profituri substanțiale.

Adaugă această combinație în portofoliul tău chiar astăzi cu FxPro .