Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.80Mediu: 0.96
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 JPY X USDJPY Rate
Mărime minimă contract1000 CAD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 CAD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Deși nu este de obicei considerată o pereche valutară majoră, combinația CAD/JPY este încă populară printre investitori. Este puțin mai greu de prezis decât corelația USD/JPY, însă volatilitatea ridicată și fluctuațiile mai frecvente pe care le implică constituie o alternativă inteligentă pentru investitorul experimentat, mai ales că prezintă un risc mediu, ceea ce îi oferă câteva ocazii minunate de a obține profituri substanțiale.

Dacă dorești să adăugi combinația monetară CAD/JPY în portofoliul tău, contactează-ne astăzi.