Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.70Mediu: 0.99
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 CHF X USDCHF Rate
Mărime minimă contract1000 CAD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 CAD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară CAD/CHF nu este una dintre cele mai căutate perechi, dar prezintă un aspect semnificativ: performanța sa depinde de corelația dintre două mari economii mondiale: ale Canadei și Elveției. Nivelul de performanță al perechii este similar cu cel al combinației monetare majore USD/CHF, deși manifestă tendința de a fluctua mai des, datorită volumului scăzut al tranzacțiilor. În mâinile experimentate ale unui trader inteligent, această pereche poate aduce un plus minunat portofoliului său.

Pentru a investi astăzi, contactează FxPro.