Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.69% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

AUDUSD - Dolar australian / Dolar american

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap scurt: 0.2425 PointsSwap lung: -4.3647 Points
Scăzut: 0.67935Spread variabil MT5Ridicat: 0.68353
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
23:19 (Local)
Se deschide în 58h 31m
Tokyo
21:19 (Local)
Se deschide în 59h 41m
Londra
12:19 (Local)
Se închide în 4h 11m
New York
07:19 (Local)
Se deschide în 2h 11m

AUDUSD Grafic de tranzacționare

D1
W1
M1
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 0.40Mediu: 0.64
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 AUD X USDAUD Rate
Mărime minimă contract1000 AUD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 AUD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Condițiile anormale ale pieței se referă la Secțiunea 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Financial Services Ltd, la punctul 10.7 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro UK Limited și la punctul 10.6 din Politica de execuție a ordinelor a FxPro Global Markets Ltd.

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile NZDUSD și AUDUSD pot fluctua peste maximul declarat în fiecare zi de miercuri, între orele 08:00 - 23:00 (GMT).

Spread-urile fixe se aplică numai pentru "Comenzi instant"; toate celelalte tipuri de ordine se supun Politicii de Executare a Ordinelor.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară AUD/USD a devenit din ce în ce mai populară în rândul traderilor în ultimii ani. Grație exploziei de capital obținut din mărfuri, de-a lungul mai multor decenii, de Australia, această pereche a unificat acum cele două mari economii exponențiale și importante din punct de vedere financiar, ajutându-le să obțină un loc de cinste în rândul investitorilor. Una dintre avantajele majore ale perechii este diferența de dobânzi dintre cele două valute, ceea ce îi oferă o perspectivă ideală pentru traderii sunt adepții "go long" și care vor să profite de rollovers. Evenimentele recente au ajutat, de asemenea, la umplerea buzunarelor multor traderi devotați. Ideală pentru traderii mai experimentați, este totuși o opțiune populară de tranzacționare pentru toată lumea, de la începători și până la cei de nivel profesional.

Dacă ești interesat să tranzacționezi perechea valutară AUD/USD, contactează FxPro astăzi.