Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 79.28% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

Swap scurt: 0 Swap lung: 0
Scăzut: 0Spread variabil {{platformType}}High: 0
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
07:32 (Local)
Se deschide în 50h 18m
Tokyo
06:32 (Local)
Se deschide în 50h 28m
Londra
22:32 (Local)
Se deschide în 57h 28m
New York
17:32 (Local)
Se deschide în 63h 58m
No chart data
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTraderSpread-uri + $0,35 pentru 10K tranzacționate
Minim: 60.80Mediu: 69.55
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Nivel de limitare și de Oprire0 points
Marja utilizată (rata de îndatorare 1:100) în Dolari Americani1000 PLN X USDPLN Rate
Mărime minimă contract1000 AUD (0.01 lots)
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1000 AUD
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

Spread-urile medii furnizate pentru fiecare platformă sunt actualizate zilnic pentru a reflecta media din ziua precedentă.Deși FxPro încearcă să ofere spread-uri competitive în toate orele de tranzacționare, clienții trebuie să rețină că acestea pot varia și sunt susceptibile la condițiile de piață care stau la baza acestora. Datele de mai sus sunt furnizate doar în scop orientativ. Clienții sunt sfătuiți să verifice anunțurile importante de știri din Calendarul nostru Economic, ceea ce poate duce la extinderea spread-urilor, printre altele.

Spread-urile de mai sus sunt aplicabile în condiții normale de tranzacționare. FxPro are dreptul de a modifica spread-urile de mai sus în funcție de condițiile de piață conform "Termenilor și Condițiilor Afacerii".

Combinația monetară AUD/PLN nu este în mod obișnuit tranzacționată în Marea Britanie, dar ar putea fi încă un plus minunat pentru portofoliul tău. Performanța sa depinde de relația volatilă dintre două economii importante: economiile Poloniei și Australiei. Politicile divergente ale acestor două națiuni echivalează cu o corelație adesea greu de prezis între cele două monede, dar riscul ridicat asociat acestei perechi înseamnă că poate oferi recompense substanțiale în mâinile unui investitor cu experiență.

Dacă crezi că această combinație valutară, dintre AUD/PLN, ar fi un adagiu util pentru portofoliul tău, contactează FxPro astăzi pentru a vedea cum te putem ajuta.

>