info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: FxPro Edge

Cum plasez un ordin în așteptare pe FxPro Edge?

Un ordin în așteptare este o instrucțiune dată pentru a deschide o poziție atunci când un instrument atinge un anumit preț predefinit de către utilizator. Poți plasa un ordin în așteptare prin intermediul căsuței principale de dialog "Ordin", selectând fișierele "Limită" sau "Stop". Căsuța de dialog îți va permite mai apoi setarea prețului limită și a datei / intervalului de timp de expirare pentru ordinul în așteptare.

Ordin în Așteptare 1

Reține că limitele Stop Cumpărare & Vânzare trebuie să fie plasate peste prețul de piață curent, în timp ce limitele de Stop Vânzare și Cumpărare trebuie plasate sub prețul curent al pieței.

Alternativ, poți plasa instant un ordin în așteptare apăsând click dreapta pe diagramă.

Ordin în Așteptare 2

Was This Article Helpful?