info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de ajutor FxPro: FxPro Edge

Cum închid o poziție pe FxPro Edge?

Pentru a închide manual o poziție deschisă, trebuie mai întâi să localizezi ordinul în widgetul Poziții / Ordine. Poți să apeși pe butonul "Închidere Ordin" (dacă este activată opțiunea de tranzacționare cu 1 click) sau apasă dublu click pe ordin și închide-l din căsuța de dialog care apare pe ecran.

Close Position

Close Position

Dacă ai stabilit niveluri valide de stop-pierdere sau de încasare-profit, ordinul tău va fi închis imediat ce piața ajunge la oricare dintre nivelurile pe care le-ai specificat.

Toate pozițiile închise vor apărea în widgetul "Istoric"

Was This Article Helpful?