info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: FxPro Edge

De ce butonul Modificare poziție are culoarea gri atunci când încerc să setez opțiunea SL / TP pentru un ordin existent?

Acest lucru se poate datora faptului că ai plasat nivelele ordinelor stop-pierdere sau încasare-profit prea aproape de prețul curent. Totodată, aceasta poate însemna că ai stabilit aceste niveluri pe partea greșită a prețului curent.

Te rugăm să reții că pentru pozițiile scurte (ordine de vânzare) opțiunea de stop-pierdere trebuie să fie setată la o valoare mai mare decât prețul curent al pieței și nivelurile încasare-profit trebuie să fie mai mici decât prețul curent de pe piață.

Poți observa nivelurile minime ale opțiunii de oprire pentru fiecare platformă în specificațiile simbolului: https://www.fxpro.com/trading/forex

Was This Article Helpful?