info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de ajutor FxPro: PLATFORMA CTRADER

Cum pot instala platforma cTrader pentru desktop?

Îți poți descărca Platforma cTrader pentru desktop prin intermediul link-ului de mai jos, de pe site-ul nostru: https://www.fxpro.com/trading-platforms/ctrader
Din nefericire, o versiune pentru sistemul de operare MAC nu este disponibilă în prezent, dar îți oferim un webtrader cTrader pe care îl poți accesa de aici:
http://ct.fxpro.com/
Pentru Cerințe de sistem și Browsere acceptate , poți consultați spotware help page.
Dacă primești eroare la instalare, acest lucru se datorează cel mai adesea unui firewall / antivirus care blochează sau restricționează descărcarea. Te rugăm să dezactivezi temporar orice firewall / antivirus și să încerci din nou să descarci platforma.
Was This Article Helpful?