info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de ajutor FxPro: PLATFORMA CTRADER

Cum pot închide o poziție pe cTrader?

Pentru a închide o poziție, apasă pe butonul ' Închidere ' din fereastra ' Supraveghere Tranzacții ' din partea inferioară a ecranului cTrader. Din fereastra ' Supraveghere Tranzacții ' poți alege să închizi o singură comandă sau să închizi toate pozițiile deschise apăsând pe ' Închidere Toate '.
Poți utiliza setările din QuickTrade pentru a selecta dacă această opțiune să fie dezactivată sau dacă se va activa cu un singur click sau dublu click pe tranzacționare.
Was This Article Helpful?