Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 79.28% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Centrul de ajutor FxPro: PLATFORMA CTRADER

Cum pot să creez un ordin nou în cTrader?

Există mai multe moduri de a crea un ordin nou în cTrader.

Poți apăsă F9 pentru a afișa fereastra 'Creare ordin sau apasă pe pictograma de deasupra paginii de urmărire din partea stângă a platformei. De asemenea, poți să apeși pe orice instrument din Listele de urmărire selectând pictograma "Ordin Nou" sau plasând un ordin nou direct, din butoanele Cumpărare și Vânzare:

Buy and Sell buttons

Butoane de cumpărare și vânzare sunt disponibile, de asemenea, în oricare grafic pe care l-ai deschis:

available

Dacă nu ai active setările de "Tranzacționare Rapidă" , va apărea o fereastră nouă care îți va permite să creezi un nou ordin la piață, un ordin de limitare sau un ordin de oprire, să selectezi instrumentul pe care dorești să-l tranzacționezi și să setezi opțiunile de stop-pierdere și încasare-profit

Market Order
De reținut: Dacă dorești să deschizi și să închizi tranzacțiile cu un singur sau dublu click, direct din grafice și lista de urmăriri, va trebui să setați acest lucru în lista de configurări.
Was This Article Helpful?