info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: Accounts

Conturile demo sunt limitate în vreun fel?

Poți deschide cât mai multe conturi demo îți dorești. Conturile demo pot fi reîncărcate cu fonduri prin intermediul FxPro Direct. Cu toate acestea, reține că aceste conturi demo vor fi dezactivate dacă nu este înregistrată activitate pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, conturile demo MT4 și MT5 sunt limitate la maxim 70 de poziții deschise.

Deși conturile demo prezintă condiții reale de piață și prețuri,te rugăm să reții că acestea sunt doar simulări și, în timpul unor fluctuații extrem de volatile sau de lipsa de lichiditate (de exemplu, deschideri de piață, știri din presă), este posibil ca acestea să nu se comporte în același mod precum contul live. Din acest motiv, este recomandat ca aceste conturi demo să fie privite doar ca un instrument de învățare pentru traderii neexperimentați sau ca un loc pentru testarea noilor strategii de tranzacționare .

Was This Article Helpful?