info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: Accounts

Îmi pot deschide un cont comun?

Da. Pentru a deschide un cont comun, fiecare persoană trebuie să deschidă mai întâi un cont FxPro individual și apoi să completeze un formular de solicitare pentru un cont comun, care poate fi obținut prin contactarea Departamentului de Back Office la adresa backoffice@fxpro.com.

Te rugăm să reții că aceste conturi comune sunt disponibile numai pentru cuplurile căsătorite, pentru rudele de gradul întâi și pentru persoanele care au locuit împreună cel puțin un an sau care au un cont bancar comun.

Was This Article Helpful?