Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 83.39% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Centrul de ajutor FxPro: Conturi

Cum îmi pot deschide un cont de tranzacționare live?

Pentru a te înregistra în vederea creerii unui cont de tranzacționare live, apasă pe pictograma "Înregistrare" de pe pagina principală FxPro și urmează pașii solicitați pentru finalizarea procesului de înscriere. Vei primi automat un e-mail cu acreditările tale de pe platformă pe adresa de e-mail furnizată. Conectează-te la FxPro Direct cu adresa ta de e-mail și parola selectate. De aici poți să-ți încarci documentele (dacă nu ai făcut-o încă), să-ți gestionezi contul, să descarci platformele noastre și să efectuezi depuneri în fonduri în cont.

Te rugăm să reții că jurisdicțiile disponibile pentru tine depind de țara de rezidență. FxPro nu oferă Contracte pentru Diferență (CFD) rezidenților din anumite țări, cum ar fi Statele Unite ale Americii și Republica Islamică Iran.
Was This Article Helpful?