info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 74.02% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 77.37% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Swap (undefined)

Swap este dobânda care se acumulează atunci când deții o poziție într-o pereche valutară peste noapte. Toate tranzacțiile valutare implică împrumutul unei monede (cotația) pentru a achiziționa o altă monedă (de bază) și atunci când deții aceste poziții, dobânda de peste noapte se percepe pentru fiecare monedă din pereche. Traderii plătesc dobânzi pentru moneda pe care au împrumutat-o și primesc dobânzi pentru moneda pe care au cumpărat-o. Așadar, în măsura în care rata dobânzii la moneda de cotare este mai mare decât cea a monedei de bază, traderul poate datora dobândă sau poate primi dobândă atunci când are loc acțiunea de roll over.

Swap este calculat după cum urmează: Swap = (un pip / la cursul de schimb) * dimensiunea tranzacției (dimensiunea lotului) * valoarea swap în puncte. Apasă pe "Calculator Tranzacționare" din meniul din stânga pentru a efectua calculele swap.