info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Nivel Suport (Support Level)

Atunci când se înregistrează o acțiune privind prețul unui activ, nivelul suport este acel nivel al prețului la care piața pare reticentă sau nu dorește să scadă sub o anumită valoare specificată. Cu alte cuvinte, este un nivel la care este probabil să se producă cumpărarea. Traderii folosesc adesea valori scăzute curente pentru a schematiza liniile suport pe graficele pe care le monitorizează, deoarece acestea pot fi indicatori buni ai unei inversări iminente a trendurilor. De cele mai multe ori, prețul unui activ nu reușește să scadă sub un nivel de suport, cu cât acesta este mai puternic.