info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Punctul Pivot (Pivot Point)

Punctele Pivot sunt indicatori tehnici utilizați pentru a predictiona evoluția prețurilor pe termen scurt. Acestea sunt calculate prin luarea în considerare a valorii medii a prețurilor celor mai ridicate, a celor mai scăzute și a celor de închidere ale activului sau a valorii medii a prețurilor celor mai ridicate, a celor mai scăzute, precum și a deschiderii și închiderii activului. Atunci când prețul curent depășește un punct pivot, acesta este considerat ca fiind bullish. Dimpotrivă, atunci când prețul curent se situează sub un punct pivot, acesta este considerat ca fiind bearish.