info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: FXPRO DIRECT

Cum pot schimba efectul de levier (leverage) din contul meu de tranzacționare?

Conectează-te la FxPro Direct , accesează "Conturile Mele" , apasă pe săgeata de lângă numărul contului tău și selectează Modificare efect de levier din meniul derulant.

Te rugăm să reții că, pentru ca efectul de levier al contului de tranzacționare să fie schimbat, toate pozițiile deschise trebuie închise. Modificările efectului de levier pot fi efectuate numai o dată la 24 de ore.

De reținut: Nivelul maxim disponibil al efectului de levier poate varia în funcție de jurisdicția în care te afli.
Was This Article Helpful?