info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
FxPro Help Centre: FXPRO DIRECT

Cum pot edita informațiile de la profil?

Conectează-te la FxPro Direct și accesează 'Profilul Meu' sau, alternativ, apasă pe numele tău din colțul din stânga sus a paginii.

Îți poți edita informațiile personale și ne poți trimite solicitarea de verificare.
Ține cont de faptul că, din motive de securitate, îți vom solicita o dovadă actualizată a rezidenței pentru schimbarea adresei și o verificare prin telefon pentru schimbarea adresei de e-mail.
Was This Article Helpful?