info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Nivelurile Stop Pierdere/Încasare Profit

Promovat de FxPro
Utilizează acest Calculator de Stop Pierdere/Încasare Profit pentru a determina ce niveluri de preț să utilizezi pentru ordinele Stop Pierdere/Încasare Profit, cât de multe pip-uri sunt implicate în fiecare dintre ele și ce este valoarea fiecărui pip. Pentru a face acest lucru, pur și simplu selectează perechile valutare pe care le tranzacționezi, introdu moneda contului, dimensiunea poziției și prețul de deschidere. Alege dacă tranzacția ta este Long sau Short și apoi introdu valoarea pe care ești dispus să o riști înainte că opțiunea Stop Pierdere/Încasare Profit să fie activată. Apăsă pe "Calculare" și Calculator de Stop Pierdere/Încasare Profit va face restul.

Suma Stop Pierdere/Încasare Profit

Folosește acest Calculator de Stop Pierdere/Încasare Profit pentru a află exact cât de mult poți pierde sau câștiga în cazul în care sunt atinse nivelurile de Stop Pierder /Încasare Profit. Pur și simplu selectează perechile valutare tranzacționate, introdu moneda contului și mărimea poziției. Alege dacă tranzacția ta este Long sau Short și apoi introdu nivelul dorit de Stop Pierdere/Încasare Profit. Apăsă pe "Calculare" și Calculatorul de Stop Pierdere/Încasare Profit va calcula pierderile și câștigurile potențiale, exprimate în moneda contului.