info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Calculator Pip

Pentru a gestiona mult mai eficient riscurile, este important să cunoști valoarea pip a fiecărei poziții în moneda contului tău de tranzacționare.

Calculatorul FxPro Pip face asta pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să introduci detaliile poziției tale, inclusiv instrumentul pe care îl tranzacționezi, mărimea tranzacției și moneda contului tău. Apasă pe "Calculare" și Calculatorul Pip va determina cât de mult valorează fiecare pip.

Exemplu:

Tranzacționare 1 lot EUR/USD cu un cont exprimat în EUR

Un pip în zecimale
0.0001
Dimensiunea tranzacției:
100,000
Rata de Schimb
1.13798
0.0001 * 100,000 = 10 => 10 / 1.13798 = 8.78750

Pentru Forex, Calculatorul Pip funcționează după cum urmează:

Valoare Pip=(Pip în zecimale * Dimensiunea Tranzacției)/Preț de piață
Exemplu:

Tranzacționare 1 lot (100 Oz) de AUR cu un cont exprimat în USD

0.01 * 100 = 1

Fiecare tick are o valoare de $1

Pentru metale, calculează valoarea tick în loc de valoarea pip și Calculatorul Pip funcționează după cum urmează:

Valoarea Tick=Tick în zecimale (0,01) * Numărul de Oz