Piețele sunt pe cale să se miște!

Rămâneți cu un pas înaintea NFP cu FxPro

Tranzacționați cu FxPro
NfpNfp
Ce este NFP?
Statul de salariu non-agricol este unul dintre cei mai critici indicatori economici lunari. Acest raport major arată câte locuri de muncă noi au fost create în companiile din SUA.

Rezultatele sunt împărțite în grupuri industriale, și, după cum sugerează și numele, exclude sectorul agricol.
Când are loc?
Este lansat în prima vineri a fiecărei luni, raportând cifrele lunii precedente.

În mod tradițional, are o influență puternică asupra dolarului american > și poate forma tendințe de piață pe termen lung.
Cum afectează NFP piața?
Ratele mai mari de ocupare a forței de muncă pot indica expansiunea companiilor naționale, care ar putea avea un impact pe piața de valori. Mai mult, o creștere a cheltuielilor potențiale ale consumatorilor ar duce la creștere economică. NFP raportează, de asemenea, despre timpul de lucru petrecut și rata medie a salariului, a cărui creștere poate duce la dobânzi mai mari. Dacă datele sunt mai bune decât prognoza, deseori împinge graficul EURUSD în jos. CFD-urile cel mai adesea afectate de NFP sunt Perechile FX cu dolar american.
Fii pregătit pentru o volatilitate crescută, mai ales în momentele înainte și după publicare.
nfp FxPro
Monitorizați știrile ca un profesionist!
Rămâneți la curent cu cele mai recente comunicate de presă cu calendarul economic FxPro disponibil în aplicația sau site-ul nostru web. Puteți găsi o descriere detaliată a fiecărui eveniment, împreună cu impactul, datele anterioare și cele prognozate, și vedeți actualizarea cifrelor reale în timp real.
NfpNfp

Dacă valoarea indicatorului din calendar se dovedește a fi mai bună decât cea estimată, investitorii vor începe să deschidă mai multe tranzacții pentru a cumpăra moneda națională.

Dacă datele sunt mai rele decât așteptările, ei vor vinde în general.< br>
Cu cât diferența dintre prognoză și valoarea reală este mai mare, cu atât piața va reacționa mai mult. Pe de altă parte, dacă valoarea indicatorului corespunde cu prognoza, reacția pieței probabil va fi mai puțin semnificativă.

De exemplu, dacă rata de ocupare era de așteptat anterior să fie de 500.000, dar apoi a scăzut în mod neașteptat la 220.000, valoarea dolarului ar scădea probabil ca urmare a unor astfel de știri financiare negative.

Cu toate acestea, este important să rețineți că tranzacționarea cu știri implică un risc semnificativ de pierdere.

Uneori, piața valutară nu reacționează la știri în modul în care se așteaptă majoritatea comercianților. Un exemplu ar fi dacă rata șomajului a crescut, dar, în același timp, a crescut și numărul de noi locuri de muncă în sectorul privat al SUA (NFP).

Obțineți comentarii de piață și analize despre NFP și alte știri despre piață la FxPro.news →
NfpNfp
Tranzacționează cu NFP ca un profesionist în aplicația FxPro
Calendar Economic integrat
Setați alerte de memento pentru NFP și alte știri de pe piață
Vedeți cifrele anterioare, reale și prognozate
Primiți notificări push pentru știri importante, cum ar fi NFP
iosandroid