info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Analiza Tehnică (undefined)

Analiza tehnică este o metodă de analiză a pieței, axată în principal pe factorii interni care afectează prețul unui titlu de valoare. Această școală de analiză respectă trei principii centrale.

1. Tot ceea ce un investitor trebuie să știe despre un activ a fost deja luat în considerare în prețul său de piață.

2.Acest preț evoluează în funcție de trendurile direcționale (sus, jos, lateral și combinații ale tuturor celor trei).

3. Această istorie tinde să se repete. Cu alte cuvinte, investitorii colectivi reacționează similar în situații asemănătoare.