info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Calculator de Marjă (undefined)

Calculatorul de Marjă FxPro le permite traderilor să calculeze rapid și ușor marja necesară pentru a deschide o anumită poziție. Calculul se efectuează după cum urmează:

Marja Solicitată = Volumul (Dimensiunea Lotului) / Efectul de levier * cursul de schimb al valutei contului / monedei de bază (dacă este diferit de moneda de bază din perechea tranzacționată).

Apasă pe "Calculator Tranzacționare" din meniul din stânga pentru a efectua calcule de tranzacționare.