info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

FxPro MetaTrader 4 (FxPro MetaTrader 4/5)

Platforma MetaTrader 4 (MT4) FxPro este o platformă de tranzacționare software, licențiată de către MetaQuotes Software, care le permite traderilor pe cursul valutar online să cumpere și să vândă instrumente la prețuri live. FxPro Metatrader 4 a fost optimizat pentru o procesare directă și este disponibil atât pe web cât și pe mobil (iOS și Android). MT4 este disponibil , de asemenea, într-o versiune multi-terminal, concepută pentru a le permite managerilor de conturi să gestioneze mai multe conturi în același timp.