Tranzacționează în sezonul de câștiguri ca un profesionist!

Cu peste 2000 de CFD-uri pe acțiuni din care să alegeți la FxPro

Câștiguri

Ce este sezonul câștigurilor?

Aceasta este perioada de timp în care companiile cotate la bursă își publică cifrele financiare pentru trimestrul anterior (sau anual). Cifrele raportate includ Venitul, Câștigul pe acțiune.

Lansarea are loc, în general, înainte de deschiderea pieței la bursă sau după închiderea acesteia.

Rapoartele financiare ale companiei pot avea un efect drastic asupra prețului acțiunilor. Aceste evenimente pot provoca cea mai mare volatilitate pe acțiuni și chiar pot trage indicii bursieri în sus sau în jos, în funcție de dimensiunea companiei și de ponderea pe care o are asupra unui indice.

Când are loc?

Primul sfert

1 ianuarie – 30 martie

Al doilea sfert

1 aprilie – 30 iunie

Al treilea trimestru

1 iulie – 30 septembrie

Al patrulea sfert

1 octombrie – 31 decembrie

Sezonul de câștiguri începe la jumătatea lunii după încheierea trimestrului, cea mai aglomerată perioadă având loc la 4-5 săptămâni de la început.

Treceți lung sau scurt pe o gamă largă de CFD-uri pe acțiuni

din SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Belgia, Olanda, Portugalia și Elveția cu spreaduri competitive.

Stoc

Înțelegerea câștigurilor companiilor este vitală dacă doriți să vă implicați în tranzacționarea cu acțiuni. Citiți detaliile raportului companiei și analizați modul în care rapoartele lor anterioare au afectat prețul acțiunilor.

În general, companiile fie vor depăși, vor rata sau vor egala așteptările analiștilor cu privire la câștigurile reale din previziunile proprii ale companiei.

  • De obicei, dacă o companie depășește estimările analiștilor, prețul acțiunilor va crește
  • Dacă compania îndeplinește așteptările, în general va exista o mișcare minimă
  • Dacă compania nu face față previziunilor, prețul acțiunilor tinde să scadă.
CFDs

Cu CFD-uri, puteți CUMPĂRA ȘI VINDE acțiuni, în funcție de faptul dacă credeți că prețul va crește sau va scădea, fără a fi nevoie să dețineți fizic acțiunile. De asemenea, cu CFD-uri, puteți tranzacționa acțiuni fracționale începând de la doar 0,01 dintr-un stoc.

În timp ce tranzacționarea CFD-urilor înseamnă că nu există achiziție fizică de acțiuni, pe piața de bază, psihologia acționarilor poate influența fizic prețul. (adică cumpărătorii împing prețul în sus, iar vânzătorii împing prețul în jos) așa că fiți pregătiți pentru corecții sau inversări care pot avea loc într-un interval scurt de timp după mutarea inițială.

Raport

Luați în considerare că acțiunile se pot mișca într-un mod destul de drastic după un raport de câștig deosebit de bun sau slab. De exemplu, prețul acțiunilor unei companii poate crește cu 13% înainte de comercializare din cauza ultimelor cifre și apoi poate scădea înapoi la același nivel în timpul următoarei sesiuni de tranzacționare.

Puteți găsi informații din secțiunea de relații cu investitorii de pe site-ul oficial al companiei sau în mass-media financiară majoră.

Folosiți calendarul nostru de dividende și câștiguri

Vă rugăm să rețineți că există unele modificări ale condițiilor de tranzacționare în timpul perioadei de câștig, așa că vă încurajăm să verificați condițiile și exemplele din acest calendar.

Tranzacționează cu acțiuni CFD ca un profesionist pe platforma de tranzacționare MT5

Puteți tranzacționa acțiuni pe conturile noastre de tranzacționare MT4 sau MT5. Cu toate acestea, MT5 oferă o listă mai extinsă cu 2000 de acțiuni, în timp ce MT4 le are pe cele mai populare.

Ambele tipuri de conturi sunt tranzacționabile în aplicația noastră nativă FxPro Mobile, permițându-vă să tranzacționați mii de acțiuni din mers!

Utilizați aplicația noastră de tranzacționare premiată și primiți alerte push pentru mișcări semnificative ale pieței și știri de mare impact.

Earnings Season FxPro

Tranzacționați acțiuni fracționale de la 0,01

Spread-uri competitive

0 comisioane

Mergeți Long sau Short de CFD-uri pe acțiuni

Cele mai multe tranzacții sunt executate în <13 ms

Faceți trading ca un profesionist în timpul sezonului de câștiguri!