FxPro MT5 Este Acum Live

16 Martie 2015, Londra. FxPro anun╚Ť─â lansarea FxPro MetaTrader5. Datorit─â lans─ârii pe data de 16 Martie, platforma de la MetaQuotes le va permite traderilor s─â profite de condi╚Ťiile superioare de tranzac╚Ťionare ale FxPro ╚Öi de practicile corecte de tranzac╚Ťionare pe o alt─â platform─â de tranzac╚Ťionare de top.

Perfect─â pentru traderii care prefer─â executarea la pia╚Ť─â, dar care totu╚Öi doresc s─â tranzac╚Ťioneze pe o platform─â MetaQuotes, FxPro MT5 le ofer─â ╚Öi o serie de actualiz─âri ale predecesoarei sale, inclusiv: mai multe intervale de timp, instrumente de schematizare, ordine de limitare de stop v├ónzare ╚Öi stop cump─ârare, tranzac╚Ťionare pe baza unei diagrame tick ╚Öi profunzime de pia╚Ťa complet─â . Tranzac╚Ťionarea algoritmic─â este pe placul traderilor, care sunt la fel de satisf─âcu╚Ťi ca atunci c├ónd tranzac╚Ťionau pe MT4, cu un mediu integrat de dezvoltare EA.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro a men╚Ťionat urm─âtoarele:

"Lansarea FxPro MT5 a generat deja un mare interes printre traderi ╚Öi echipa noastr─â de asisten╚Ť─â a fost sufocat─â de ├«ntreb─ârile adresate ├«n perioada pre-lansare. Suntem ├«nc├ónta╚Ťi de aceast─â ad─âugire la flota noastr─â de platforme profesionale de tranzac╚Ťionare ╚Öi vom continua s─â le oferim traderilor no╚Ötri tot ceea ce este mai bun ├«n tranzac╚Ťionarea FX. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă