info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro își Îmbunătățește Infrastructura cu Solace Messaging și Tehnologie de Streaming Web

16 Februarie 2016, London. Brokerul online FxPro a încheiat un parteneriat cu Solace Systems pentru a spori capacitatea și performanța infrastructurii sale de mesagerie, acesta fiind cel mai recent pas strategic pentru a veni în întâmpinarea cerințelor unei baze de clienți aflată în creștere.


Mai exact, FxPro a investit în dispozitivele Solace Message Router Appliances și Solace Virtual Message Routers pentru a furniza interfețe interne și pentru client, orientate spre rețelele din zonele largi și prin intermediul dispozitivelor web și mobile. Oferind caracteristici robuste și un cadru API și de administrare unificat, Solace este în măsură să îi ofere companiei FxPro instrumentele necesare pentru susținerea operațiunilor zilnice și pentru consolidarea nivelului de satisfacție a clienților.

Panayiotis Annivas, CIO FxPro, a comentat:

"Afacerea noastră crește rapid și este necesar să continuăm să oferim o experiență de tranzacționare de clasă mondială și un serviciu corespunzător clienților nostru, pe măsură ce extindem oferta noastră, pentru a acoperi cât mai multe clase de active și regiuni geografice. Solace ne oferă o bază solidă pe care știm că ne putem construi și dezvolta afacerea pentru a satisface cererea clienților. "

Craig Betts, CEO Solace Systems, a comentat:

"Este nevoie de o abordare inovatoare și de o infrastructură de clasă mondială pentru a satisface nevoile de tranzacționare ale clienților forex din peste 150 de țări, iar FxPro dispune de ambele. Suntem mândri că au selectat tehnologia noastră drept cadru de lucru care va unifica numeroasele aplicații, locații și interfețe ale clienților FxPro. "
Înapoi la toate Comunicatele de Presă
Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960