FxPro își Îmbunătățește Infrastructura cu Solace Messaging și Tehnologie de Streaming Web

16 Februarie 2016, London. Brokerul online FxPro a încheiat un parteneriat cu Solace Systems pentru a spori capacitatea și performanța infrastructurii sale de mesagerie, acesta fiind cel mai recent pas strategic pentru a veni în întâmpinarea cerințelor unei baze de clienți aflată în creștere.


Mai exact, FxPro a investit în dispozitivele Solace Message Router Appliances și Solace Virtual Message Routers pentru a furniza interfețe interne și pentru client, orientate spre rețelele din zonele largi și prin intermediul dispozitivelor web și mobile. Oferind caracteristici robuste și un cadru API și de administrare unificat, Solace este în măsură să îi ofere companiei FxPro instrumentele necesare pentru susținerea operațiunilor zilnice și pentru consolidarea nivelului de satisfacție a clienților.

Panayiotis Annivas, CIO FxPro, a comentat:

"Afacerea noastră crește rapid și este necesar să continuăm să oferim o experiență de tranzacționare de clasă mondială și un serviciu corespunzător clienților nostru, pe măsură ce extindem oferta noastră, pentru a acoperi cât mai multe clase de active și regiuni geografice. Solace ne oferă o bază solidă pe care știm că ne putem construi și dezvolta afacerea pentru a satisface cererea clienților. "

Craig Betts, CEO Solace Systems, a comentat:

"Este nevoie de o abordare inovatoare și de o infrastructură de clasă mondială pentru a satisface nevoile de tranzacționare ale clienților forex din peste 150 de țări, iar FxPro dispune de ambele. Suntem mândri că au selectat tehnologia noastră drept cadru de lucru care va unifica numeroasele aplicații, locații și interfețe ale clienților FxPro. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă