Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 78.90% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 80.59% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Încurajează o mai Mare Transparență în Industria FX, ca rezultat a Creșterii Medii a Tranzacțiilor Zilnice cu 104% YoY

2 Martie 2015, Londra. În încercarea de a încuraja o cât mai mare transparență în cadrul industriei de retail FX, FxPro este mândră să anunțe cele mai recente statistici privind derapajul pentru luna Februarie:

• Pozitiv=53,8%
  • La Cotație=29,8%
  • Negativ=16.4%

Aceasta este o statistică importantă pentru clienții de retail, deoarece arată ce proporție de tranzacții a fost executată fie în favoarea lor, fie împotriva lor. Creșterea recentă a volatilității a făcut ca derapajul să fie cu atât mai important, astfel încât o mai mare transparență în ceea ce privește aceste statistici, înseamnă un client mai bine informat care poate afla cât de corect este tratat de broker-ul lui. Spot FX este un produs OTC (Over the Counter), spre deosebire de tranzacționarea pe bursă, prin urmare, clienții pot experimenta tranzacții care sunt executate la un preț diferit față de cel afișat la acel moment, denumit și derapaj.

"La FxPro înțelegem importanța punerii pe primul loc a clientului, motiv pentru care dorim să fim în fruntea promovării corectitudinii și transparenței. Prin mediul nostru de tranzacționare automată No Dealing Desk/Tranzacționare fără Intervenția Biroului de Tranzacționare, susținut de o politică de protecție împotriva balanței negative, suntem mândri că suntem un broker de încredere pentru mulți clienți la nivel global. Îi încurajăm pe toți colegii noștri să facă același lucru. Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro.

FxPro a înregistrat, de asemenea, o creștere semnificativă a volumelor de tranzacționare în luna Februarie și anunță următoarele statistici în legătură cu numerele de derapaj:

Media numărului de loturi tranzacționate zilnic

• Creștere 106% YoY
  • Creștere 11% MoM

Numărul mediu de tranzacții zilnice

• Creștere 104% YoY
  • Creștere 12% MoM