info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Încurajează o mai Mare Transparență în Industria FX, ca rezultat a Creșterii Medii a Tranzacțiilor Zilnice cu 104% YoY

2 Martie 2015, Londra. În încercarea de a încuraja o cât mai mare transparență în cadrul industriei de retail FX, FxPro este mândră să anunțe cele mai recente statistici privind derapajul pentru luna Februarie:

  • Pozitiv=53,8%
  • La Cotație=29,8%
  • Negativ=16.4%

Aceasta este o statistică importantă pentru clienții de retail, deoarece arată ce proporție de tranzacții a fost executată fie în favoarea lor, fie împotriva lor. Creșterea recentă a volatilității a făcut ca derapajul să fie cu atât mai important, astfel încât o mai mare transparență în ceea ce privește aceste statistici, înseamnă un client mai bine informat care poate afla cât de corect este tratat de broker-ul lui. Spot FX este un produs OTC (Over the Counter), spre deosebire de tranzacționarea pe bursă, prin urmare, clienții pot experimenta tranzacții care sunt executate la un preț diferit față de cel afișat la acel moment, denumit și derapaj.

"La FxPro înțelegem importanța punerii pe primul loc a clientului, motiv pentru care dorim să fim în fruntea promovării corectitudinii și transparenței. Prin mediul nostru de tranzacționare automată No Dealing Desk/Tranzacționare fără Intervenția Biroului de Tranzacționare, susținut de o politică de protecție împotriva balanței negative, suntem mândri că suntem un broker de încredere pentru mulți clienți la nivel global. Îi încurajăm pe toți colegii noștri să facă același lucru. Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro.

FxPro a înregistrat, de asemenea, o creștere semnificativă a volumelor de tranzacționare în luna Februarie și anunță următoarele statistici în legătură cu numerele de derapaj:

Media numărului de loturi tranzacționate zilnic

  • Creștere 106% YoY
  • Creștere 11% MoM

Numărul mediu de tranzacții zilnice

  • Creștere 104% YoY
  • Creștere 12% MoM

Volumul mediu zilnic

  • Creștere 87% YoY
  • Creștere 13% MoM

(YoY=Februarie 2014-Februarie 2015)

(MoM=Ian 2015-Feb 2015)

Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960