info
Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 76.14% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.83% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Anunță Statisticile privind Executarea Tranzacționărilor pentru Q4 2015

13 ianuarie 2016, Londra. FxPro are plăcerea de a anunța statisticile sale privind executarea ordinelor de tranzacționare pentru cel de-al patrulea și ultimul trimestru al anului 2015. Pentru lunile Octombrie, Noiembrie și Decembrie, procentele de derapaj și re-cotație au ajuns la următoarele niveluri:

Statistici derapaj:

  • Pozitiv=37,5%
  • La Cotație=37,7%
  • Negativ=24,8%

Statistici Re-cotație:

  • Re-cotație=5.95%
  • Pozitiv=2.99%
  • Negativ=2.96%

2015 a fost un an deosebit de încărcat pentru FxPro, în cadrul căruia am introdus noi produse de tranzacționare, am actualizat serviciile existente și am crescut numărul de instrumente financiare pe care le oferim clienților. A fost, de asemenea, un an al recordurilor, în care s-a înregistrat o creștere a volumului mediu zilnic tranzacționat de către clienții noștri, precum și o creștere notabilă a numărului mediu de tranzacții efectuate zilnic.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat:

"Privind statisticile noastre de executare pentru Q4, alături de valorile respective pentru cele trei trimestre anterioare din 2015, vedem coerența și simetria continuă a derapajelor, cele mai recente procente reafirmând calitatea excelentă și impecabilă a executării tranzacțiilor pe care o oferă FxPro."
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă