info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Anunță Statisticile privind Executarea Tranzacționărilor pentru Q4 2015

13 ianuarie 2016, Londra. FxPro are plăcerea de a anunța statisticile sale privind executarea ordinelor de tranzacționare pentru cel de-al patrulea și ultimul trimestru al anului 2015. Pentru lunile Octombrie, Noiembrie și Decembrie, procentele de derapaj și re-cotație au ajuns la următoarele niveluri:

Statistici derapaj:

  • Pozitiv=37,5%
  • La Cotație=37,7%
  • Negativ=24,8%

Statistici Re-cotație:

  • Re-cotație=5.95%
  • Pozitiv=2.99%
  • Negativ=2.96%

2015 a fost un an deosebit de încărcat pentru FxPro, în cadrul căruia am introdus noi produse de tranzacționare, am actualizat serviciile existente și am crescut numărul de instrumente financiare pe care le oferim clienților. A fost, de asemenea, un an al recordurilor, în care s-a înregistrat o creștere a volumului mediu zilnic tranzacționat de către clienții noștri, precum și o creștere notabilă a numărului mediu de tranzacții efectuate zilnic.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro, a comentat:

"Privind statisticile noastre de executare pentru Q4, alături de valorile respective pentru cele trei trimestre anterioare din 2015, vedem coerența și simetria continuă a derapajelor, cele mai recente procente reafirmând calitatea excelentă și impecabilă a executării tranzacțiilor pe care o oferă FxPro."
Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960