FxPro Anunță Sponsorizarea Ligii Campionilor AFC

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), un broker global mondial în domeniul schimburilor valutare, a anunțat astăzi că a fost de acord să fie partener oficial al competiției de fotbal din clasa premier din Asia, Liga Campionilor Confederației Asiei de Fotbal (AFC), pentru sezonul 2011.

În acordul intermediat de World Sport Group (WSG), partenerul exclusiv de marketing și media al AFC, brand-ul FxPro va fi afișat în mod vizibil pe ecrane în diferite etape ale difuzării "live" a fiecăruia dintre cele 117 meciuri din AFC Champions League .

Liga Campionilor AFC, un turneu care se desfășoară din luna Martie până în luna Noiembrie în fiecare sezon, este disputată de cele mai bune treizeci și două de cluburi din primele zece ligi din Asia - Australia, China, Indonezia, Iran, Japonia, Coreea, Qatar, Arabia Saudită , Emiratele Arabe Unite și Uzbekistan și două echipe din India, Indonezia, Qatar, Siria, Thailanda și Emiratele Arabe Unite care se califică în play-off, pentru un premiu total de $14 milioane și un loc în Cupa Mondială a Clubului FIFA.

Denis Sukhotin, fondatorul FxPro, a comentat:

"Asia este o piață de bază pentru FxPro și ne angajăm să dezvoltăm forța brandului nostru în regiune prin sponsorizarea unor astfel de evenimente. Suntem încântați să colaborăm cu un astfel de turneu interesant și popular, care este văzut de clienții noștri și părțile interesate din întreaga regiune. FxPro își extinde profilul în Asia și Orientul Mijlociu, așadar, decizia de a susține Liga Campionilor AFC este o asociere naturală pentru ambițiile viitoare ale afacerii noastre. "

Președintele AFC, Mohamed Bin Hammam, a declarat: "Îmi face plăcere să primesc FxPro în familia fotbalului asiatic, că nou partener al Ligii Campionilor AFC. Ca o apreciere a credinței și încrederii acesteia, AFC depune eforturi pentru a ridica nivelul de profesionalism al competiției și pentru a atinge valori din ce în ce mai bune pentru investitorii noștri. În plus, în condițiile în care, din competiție, fac parte 13 cluburi din 13 țări din Asia în fiecare an, suntem bucuroși să avem un partener de seamă precum FxPro, care își oferă serviciile de schimb valutar de neprețuit în Asia. "

Ian Mathie, vicepreședinte senior, Fotbal, Asean & Australia, Grupul Mondial de Sport,a declarat "FxPro reprezintă un mare plus pentru familia partenerilor corporativi AFC - un grup de branduri și companii multinaționale de renume mondial.

Suntem încântați că FxPro a recunoscut valoarea asocierii cu competiția inter-cluburi din Asia, care se bucură de o audiență largă și în creștere în regiune. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu FxPro pentru a ne asigura că această competiție îndeplinește cu succes obiectivele de sponsorizare și aspirațiile de brand ale FxPro ".

FxPro are birouri în Nisa, Londra, Madrid, Viena, Moscova și Cipru. Află mai multe

Pentru informații suplimentare, contactează:

AFC
Steve Kim - Media & Manager de comunicare
Confederația de Fotbal din Asia
Tel: +60 3 8994 3388
Email: steve.kim@the-afc.com

Shyamala Velappan

Tel: +65 6826 2688
Email: s.velappan@worldsportgroup.com .sg

Despre Liga Campionilor AFC

Liga Campionilor AFC este cea mai prestigioasă competiție de fotbal a cluburilor din Asia și a fost reînnoită în 2009, cu o creștere uimitoare a fondului de premiere și a bonusului de performanță. Relansarea competiției a marcat începutul unei noi ere de profesionalism în fotbalul asiatic, iar Liga Campionilor AFC impune cerințe stricte de intrare pentru transformarea cluburilor și ligilor participante într-o entitate comercială și o organizație profesională de top.

Are 32 de echipe din cel puțîn 13 țări, dintre care două trebuie să treacă de play-off în două runde în etapa grupelor. În 2009 și 2010, Pohang Steelers (KOR) și Seongnam Ilhwa (KOR) au ridicat trofeul Campionilor în luna Noiembrie și apoi au participat la Cupa Mondială a Clubului FIFA la sfârșitul sezonului respectiv.

Sub conducerea președintelui, domnul Mohammed bin Hammam, AFC depune eforturi pentru a consolida credibilitatea turneului, prin introducerea unor măsuri dure pentru înscriere și pentru a se asigura că, cluburile și ligile sunt cu adevărat profesionale în ceea ce privește aspectele legate de afaceri, administrare și standardele tehnice.

Pentru a afla mai multe despre Liga Campionilor AFC, vizitează www.the-afc.com .

Despre World Sport Group

Cu sediul în Singapore, World Sport Group este cea mai importantă companie de marketing, media și de gestionare a evenimentelor din Asia. Compania s-a aflat în fruntea sportului asiatic începând cu 1992, cu aproape 600 de zile de evenimente sportive și mai mult de 5000 de ore de program sportivă anual, în peste 30 de țări din regiune.

World Sport Group este partenerul exclusiv de marketing al Confederației de Fotbal din Asia (AFC) și al Federației de Fotbal Asean (AFF). Compania este, de asemenea, un actor major în Asia Golf că organizator al unuia dintre cele mai importante evenimente din regiune, inclusiv Barclays Singapore Open, Australian Open și Asean Golf Tour. Este, de asemenea, partenerii mondiali de marketing și media ai OneAsia.


Află mai multe pe www.worldsportgroup.com

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă