info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 77% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FxPro Recunoscut Drept Cel mai Bun Furnizor de Servicii de tip FX la Premiile City Of London Wealth Management Awards

18 Martie 2015, Londra. Pentru al doilea an consecutiv, FxPro a fost recunoscut drept Cel mai Bun Furnizor de Servicii FX la prestigioasele Premii City of London Wealth Management Awards (COLWMA). Ceremonia a fost găzduită de Natasha Kaplinsky și avut loc la Guildhall din Londra, în inima orașului, la această celebrare participând unele dintre cele mai importante nume din domeniul managementului averilor și al finanțelor.

"FxPro rămâne dedicat furnizării celor mai bune produse și servicii pentru traderii FX și investitorii din întreaga lume. Ne-am străduit foarte mult să construim nu numai un brand global recunoscut și de încredere pe scară largă, ci și o companie care protejează își apară clienții chiar și în cele mai volatile momente. Suntem încântați că am câștigat încă o dată la COLWMA. " Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro.

Evenimentele seismice, precum retragerea de Banca Elveției a francilor elvețieni împotriva euro, a afectat industria FX, însă acest lucru nu a împiedicat FxPro să-și onoreze politica de protecție împotriva balanței negative și să continuă să-și dezvolte oferta de produse, cu lansarea platformei MetaTrader5.

"În urma unui început volatil al anului, atât pentru sine cât și pentru clienții săi, FxPro a fost în mod justificat votat că fiind Cel mai Bun Furnizor de Servicii de tip FX pentru cel de-al doilea an de către publicului investitor. Abordarea lor inovatoare și orientată către client, care face FX o clasă de active demnă de investit, a făcut ca această companie să iasă în evidență față de colegii lor. " Stephen Pinner, Director General Goodacre.
Înapoi la toate Comunicatele de Presă
Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960