FxPro Recunoscut Drept Cel mai Bun Furnizor de Servicii de tip FX la Premiile City Of London Wealth Management Awards

18 Martie 2015, Londra. Pentru al doilea an consecutiv, FxPro a fost recunoscut drept Cel mai Bun Furnizor de Servicii FX la prestigioasele Premii City of London Wealth Management Awards (COLWMA). Ceremonia a fost găzduită de Natasha Kaplinsky și avut loc la Guildhall din Londra, în inima orașului, la această celebrare participând unele dintre cele mai importante nume din domeniul managementului averilor și al finanțelor.

"FxPro rămâne dedicat furnizării celor mai bune produse și servicii pentru traderii FX și investitorii din întreaga lume. Ne-am străduit foarte mult să construim nu numai un brand global recunoscut și de încredere pe scară largă, ci și o companie care protejează își apară clienții chiar și în cele mai volatile momente. Suntem încântați că am câștigat încă o dată la COLWMA. " Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro.

Evenimentele seismice, precum retragerea de Banca Elveției a francilor elvețieni împotriva euro, a afectat industria FX, însă acest lucru nu a împiedicat FxPro să-și onoreze politica de protecție împotriva balanței negative și să continuă să-și dezvolte oferta de produse, cu lansarea platformei MetaTrader5.

"În urma unui început volatil al anului, atât pentru sine cât și pentru clienții săi, FxPro a fost în mod justificat votat că fiind Cel mai Bun Furnizor de Servicii de tip FX pentru cel de-al doilea an de către publicului investitor. Abordarea lor inovatoare și orientată către client, care face FX o clasă de active demnă de investit, a făcut ca această companie să iasă în evidență față de colegii lor. " Stephen Pinner, Director General Goodacre.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă