info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.
Centrul de Ajutor FxPro - Glosar de Termeni

Tranzacționare de Zi (Day Trading)

Tranzacționarea de Zi este practica de a cumpăra și de a vinde un activ suport într-o singură zi de tranzacționare, profitând de fluctuațiile zilnice ale pieței. Această presupune, de obicei, angajarea unei nivel de levier foarte ridicat pentru a profita de mișcările relativ mici ale prețului. Cele mai comune piețe pentru traderii de zi sunt Forex și Piața Bursieră. Traderii de Zi sunt vitali pentru piețe, deoarece activitățile lor oferă lichidități și mențin eficiența prin arbitraj. În piețele de astăzi majoritatea tranzacțiilor pe zi se fac pe baza algoritmilor de tranzacționare automată.