Investește în mod responsabil Investește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 84.69% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.

Panoul de Control al Traderului
Piața dintr-o privire.

Află care valute se mișcă într-adevăr, observă toate pozițiile deschise ale clienților, examinează tranzacțiile pe intervalul de timp determinat și multe altele

Panoul de Control FxPro Trader este o modalitate ușoară și intuitivă de a simți rapid ce se întâmplă pe piața valutară la nivel mondial.

Evoluții Monede

Pozițiile Clientului

Bifă Preț

Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
00:47 (Local)
Se deschide în 57h 3m
Tokyo
22:47 (Local)
Se deschide în 58h 13m
Londra
13:47 (Local)
Se închide în 2h 43m
New York
08:47 (Local)
Se deschide în 0h 43m

Panoul de Control FxPro Trader este o completare excelentă a graficelor valutare de pe platforma ta de tranzacționare.

Utilizează Panoul de control FxPro împreună cu calendarul Economic Forex pentru a-ți îmbunătăți modul de tranzacționare

Planifică-ți ziua de tranzacționare minut cu minut cu Calendarul nostru Economic ușor de utilizat. Între timp, aruncă o privire pe Panoul de control FxPro pentru a simți rapid ce se întâmplă pe piețele financiare.

Vizualizare Calendarul Economic
browser calendar