info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

Algorithmic Trading

cAlgo este o aplicație avansată de codare indicatori algo și tehnici care îți permite să creezi și să construiești strategii de tranzacționare algoritmice și indicatori personalizați.

cAlgo dispune de propriul editor de coduri, astfel încât poți crea proprii roboți și să îi testezi în funcție de istoricul de date.

Poți utiliza cAlgo pentru a descărca noi algoritmi și indicatori din rețeaua de dezvoltatori cTrader pentru a optimiza tranzacționarea algoritmică. cAlgo oferă de asemenea o filă de optimizare pentru a determina cei mai buni parametri pentru cBot.

Ghiduri Video cAlgo

Află totul despre tranzacționarea algoritmică cu ghidurile noastre video cAlgo.

Ghidul Utilizatorului cAlgo

Află cum să adăugi roboți în cAlgo și cum să îi integrezi în platforma ta cTrader.

FxPro cTrader pentru Desktop

Experimentează tranzacționarea algoritmică pe platforma de tranzacționare de calitate superioară cTrader.