info
Investește în mod responsabil FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 75.54% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 79.78% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FTMC (UK Mid 250) index

Swap scurt: 0 PointsSwap lung: 0 Points
Scăzut: 0.00Spread variabil MT4Ridicat: 0.00
Program Sesiunea Bursei de Valori Mondiale
Sydney
13:44 (Local)
Closes in 2h 28m
Tokyo
12:44 (Local)
Closes in 2h 16m
London
04:44 (Local)
Opens in 3h 16m
New York
23:44 (Local)
Opens in 9h 46m

FTSE 250 chart

D1
W1
M1
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție sau o previziune a performanțelor viitoare.

UKmid250 este un indice bursier compus din cele mai mari 101 - 350 de companii listate la Bursa din Londra.

Condiții de tranzacționare

Platformă
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Executare
Executare la Piața
Executare la Piața
cTrader
Minim: 29.05Mediu: 29.70
MT4, MT5 Marja utilizată (Levier) **1.00% (1:100)
cTrader Marja utilizată (Levier)2.00% (1:50)
Mărime minimă contract1.0 Index
Pasul minim pentru creșterea mărimii contractului1.0 Index
Valoare per 1 punct Indice1 GBP
Cerințe marja pentru a deschide o poziție de blocare *0
Spread min29.70
Spread Mediu30.05
Nivel de limitare și de Oprirespread

Program de tranzacționare (oră Marea Britanie) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

* Doar dacă Nivelul Marjei> 100%

** Te rugăm să înțelegi că instrumentele de mai sus sunt supuse influenței Efectului de Levier Dinamic. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți următoarea Pagină de Specificații.

Obține #UKmid250 idei de tranzacționare

Obține semnale de tranzacționare zilnice despre:
  • Acțiuni/Indici
  • Forex
  • Aur/Petrol
Trading CentralPromovat de
TradingCentral
Înregistrează-te acum
Chart