FX Pro Recunoscut Drept Cel mai Bun Furnizor de Servicii FX la Premiile FX Online Personal Wealth Awards

15 Iulie 2014, Londra. FxPro Group Ltd (FxPro) a câștigat premiul de Cel mai Bun Furnizor FX la Premiile Online Personal Wealth Awards, în cadrul ceremoniei de la Canary Wharf 2014. Acesta este cel de-al doilea premiu de acest tip pe care brokerul FX de tip Agenție Mode 100% l-a câștigat în 2014, ca recunoaștere a eforturilor sale de a-și ajuta traderii să aibă și mai mult profit.

FxPro nu numai că dorește să-și facă clienții mai buni prin intermediul platformelor sale MetaTrader 4 și cTrader, ci și să atragă investitorii care doresc să-și diversifice acțiunile pe piețele valutare cu platforma de investiții FxPro SuperTrader *.

"Câștigarea acestui premiu este o mare realizare pentru noi, după o activitate de muncă foarte intensă în ultimul an și suntem încântați să fim votați drept Cel mai Bun Furnizor FX la Premiile Online Personal Wealth Awards. FxPro este dornică să-și vadă clienții tranzacționând într-un mod cât mai profitabil, motiv pentru care continuăm să producem produse și servicii dedicate asistării acestora, atât a traderului FX, cât și a investitorului pe termen lung. " Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro. blockquote>

Voturile obținute la Premiile Online Personal Wealth Awards sunt din partea investitorilor de pe mai multe site-uri din industrie, cum ar fi MoneyAM, Stockmarketwire, Forexwire și DIYinevstor și sunt concepute pentru a încuraja calitatea și inovația în industria serviciilor financiare.

"FxPro a câștigat în mod meritoriu titlul de Cel mai Bun Furnizor FX la Premiile Online Personal Wealth Awards din 2014, așa cum a fost votat de baza noastră de utilizatori și investitori. Concentrarea acestora asupra alinierii intereselor clienților rezonează cu utilizatorii noștri și cu suita de produse și servicii FxPro care continuă să surclaseze concurența. " Michael Boydell, Managing Director la MSM Media Ltd

* FxPro SuperTrader este disponibil numai pentru clienții FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Înapoi la toate Comunicatele de Presă