info
Investește în mod responsabil
Investește în mod responsabilInvestește în mod responsabilCFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. 70.25% din investitorii de tip retail pierd bani cu acest furnizor. Ar trebui să iei în considerare dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și dacă îți poți permite să-ți pierzi banii.CFD-urile și Pariurile Spread sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid banii datorită efectului de levier. 75.76% din conturile investitorilor de tip retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri și Pariuri Spread cu acest furnizor . Ar trebui să te gândești dacă înțelegi cum funcționează CFD-urile și Parierea Spread și dacă îți poți permite să-ți asume riscul ridicat de a pierde banii.
Investește Responsabil: Tranzacționarea de CFD-uri implică riscuri semnificative.

FX Pro Recunoscut Drept Cel mai Bun Furnizor de Servicii FX la Premiile FX Online Personal Wealth Awards

15 Iulie 2014, Londra. FxPro Group Ltd (FxPro) a câștigat premiul de Cel mai Bun Furnizor FX la Premiile Online Personal Wealth Awards, în cadrul ceremoniei de la Canary Wharf 2014. Acesta este cel de-al doilea premiu de acest tip pe care brokerul FX de tip Agenție Mode 100% l-a câștigat în 2014, ca recunoaștere a eforturilor sale de a-și ajuta traderii să aibă și mai mult profit.

FxPro nu numai că dorește să-și facă clienții mai buni prin intermediul platformelor sale MetaTrader 4 și cTrader, ci și să atragă investitorii care doresc să-și diversifice acțiunile pe piețele valutare cu platforma de investiții FxPro SuperTrader *.

"Câștigarea acestui premiu este o mare realizare pentru noi, după o activitate de muncă foarte intensă în ultimul an și suntem încântați să fim votați drept Cel mai Bun Furnizor FX la Premiile Online Personal Wealth Awards. FxPro este dornică să-și vadă clienții tranzacționând într-un mod cât mai profitabil, motiv pentru care continuăm să producem produse și servicii dedicate asistării acestora, atât a traderului FX, cât și a investitorului pe termen lung. " Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro. blockquote>

Voturile obținute la Premiile Online Personal Wealth Awards sunt din partea investitorilor de pe mai multe site-uri din industrie, cum ar fi MoneyAM, Stockmarketwire, Forexwire și DIYinevstor și sunt concepute pentru a încuraja calitatea și inovația în industria serviciilor financiare.

"FxPro a câștigat în mod meritoriu titlul de Cel mai Bun Furnizor FX la Premiile Online Personal Wealth Awards din 2014, așa cum a fost votat de baza noastră de utilizatori și investitori. Concentrarea acestora asupra alinierii intereselor clienților rezonează cu utilizatorii noștri și cu suita de produse și servicii FxPro care continuă să surclaseze concurența. " Michael Boydell, Managing Director la MSM Media Ltd

* FxPro SuperTrader este disponibil numai pentru clienții FxPro Financial Services Limited.

Înapoi la toate Comunicatele de Presă

Despre FxPro

FxPro este un broker online mulți-premiat, care oferă servicii clienților de tip retail și instituționali din peste 170 de țări. FxPro oferă acces la prețuri competitive și lichiditate solidă și tranzacționare fără intervenția Biroului Dealer-ului (în conformitate cu politica de executare a ordinelor FxPro) prin intermediul platformelor avansate de tranzacționare, a tehnologiilor de executare superioare și a instrumentelor algoritmice.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited face parte din holdingul FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited și FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (nr. de înregistrare 509956). FxPro Financial Services Ltd este autorizată și reglementată de către Comisia de Valori Mobiliare din Cipru (licența nr. 078/07) și de către Consiliul de Servicii Financiare (autorizația nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Servicii Financiare din Dubai (nr. de referință F003333). FxPro Global Markets Ltd este autorizată și reglementată de Comisia de Valori Mobiliare din Bahamas (licența nr. SIA-F184).

Contact media

Pentru orice întrebări legate de presă, te rugăm să apelezi la pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960